Opleidingen

 

Opleidingen tot Nagelstyliste

 

Stel je opleiding niet langer uit. Particulieren die een opleiding of studie voor een beroep volgen, kunnen de kosten hiervan in aftrek brengen als scholingsuitgaven.
De plannen om deze algemene fiscale aftrek per 2019 te schrappen en te vervangen door een specifiekere regeling, zijn voorlopig uitgesteld.
Welke opleiding kom jij bij ons dit jaar nog volgen?

 

Nieuwe opleidingen starten wekelijks

 

Voor meer informatie bel of mail naar Silvi’s Nail Academy of kom langs om kennis te maken dan vertellen we je alles over de mogelijkheden.
Maak wel even een afspraak zodat er tijd voor je vrijgemaakt kan worden.

 

Wees gewaarschuwd!

 

Eenmaal begonnen aan het vak nagelstyling wil je nooit meer anders! Het is werkelijk een verslaving.
Wanneer je bent gegrepen bent door het nagelvirus laat dit je niet meer los! Nagelstyliste is een praktisch, creatief en sociaal vak, waar je al je passie en creativiteit in kwijt kan.

Het contact met je klanten, de ontelbare mogelijkheden, bijvoorbeeld het leuke contact met je klanten, mensen verblijden/mooier maken, zelfstandig werken, je creativiteit met je vak combineren.
Maar ook ondernemer zijn, werken wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn. Werken vanuit je eigen woning, met hiermee lage investeringskosten en toch een volwaardig bedrijf hebben.

Geen dag is hetzelfde wanneer je voor dit geweldige vak kiest.

 

Waarom juist voor een opleiding kiezen bij Silvi’s Nail Academy?


Wij geven privé les op maat, en les aan kleine groepen, waardoor een ieder de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, zo krijgt elke cursist de individuele begeleiding die hij/zij nodig heeft.

onze manier van opleiden en het verschil met andere opleidingen is dat wij individueel kijken naar wat een cursist nodig heeft, en daar het les programma op aan passen.

 

Voor vragen: stuur gerust een bericht via onze contactpagina of bel ons op.

 

 

 

 

Visits: 253 Total: 13337